Poveste de iarna

Intr-o duminica de iarna, printesa Sara s-a gandit ca ar fi frumos sa patineze. Si-a pus costumul de schi primit de la Mosul, l-a luat pe tati de mana si a plecat spre patinoar. Ca sa fie sigura ca se va bucura intr-un fel sau altul de zapada, si-a luat si schiuletele cu ea. Si uite asa a inceput aventura ei pe gheta 🙂 Nu a durat prea mult insa v-a reveni cu siguranta.
Cu schiurile a fost chiar mai placut. Nazdravanele schiuri Piticot au apartinut lui Raducu (un pupic din partea Sarei) si stiau bine pantele din Parcul Floreasca unde il purtasera cu mult succes :). Asa ca ne-am dus tot acolo. Am urmat metoda lui Nea Nelu, am mers pe plat, ne-am obisnuit sa nu calcam pe ursulet, iar la sfarsit am coborat de cateva ori ori panta fara sa cadem. Uraaa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Conţinutul acestui site (articole şi imagini) este protejat prin Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Reproducerea parţială sau integrală a conţinutului se face numai cu acordul scris al autorului / autorilor. (www.taberecusuflet.ro)
%d bloggers like this: